Novi izveštaji o ispitivanju termoizolacionih materijala

U cilju usaglašavanja proizvoda sa „Pravilnikom o tehničkim i drugim zahtevima za termoizolacione materijale“ ("Sl. list SCG", br. 54/2005) Termika ad Zrenjanin je izvršila ispitivanje svojih proizvoda (Superbet 1, Superbet 3 i Supermal). Ispitivanje je uradila akreditovana laboratorija za toplotnu tehniku i zaštitu od požara, IMS INSTITUT BEOGRAD.

BP CLARIS - Visokokvalitetni bentonit za bistrenje vina i sokova

   

Termika ad Zrenjanin uspostavila je saradnju sa Bentoproduct d.o.o. iz Šipova, proizvođačem gotovih proizvoda na bazi visokokvalitetnog bentonita. Termika ad Zrenjanin kao generalni zastupnik, za Srbiju, vršiće distribuciju njihove nove linije proizvoda BP CLARIS.

U pitanju su vrhunski proizvodi za bistrenje vina i voćnih sokova,  proizvedeni od pažljivo odabranog bentonita sa preko 90% montmorilonita kao aktivnog minerala koji igra ključnu ulogu u procesu bistrenja.

Prvi proizvod linije BP CLARIS koji će se pojaviti u komercijalnoj prodaji je Claris-p . Ponudićemo Vam nekoliko različitih formulacija (Claris-p, Claris-p30, Claris-p50, Claris-p70) kako biste putem laboratorijskih ispitivanja i industrijskih proba utvrdili koji od njih najbolje odgovara Vašim potrebama. 

 

Više informacija o samim proizvodima uskoro na sajtu Termike ad Zrenjanin.

Društveno odgovorna politika preduzeća Termika ad Zrenjanin

U saradnji sa BSC - Informativnim centrom za poslovnu standardizaciju i sertifikaciju, Unija poslodavaca Vojvodine organizovala je 09.03.2015. godine dvodnevni edukativni seminar  na temu „Upravljanje otpadom“.

Shodno politici preduzeća o društvenoj odgovornosti i očuvanju čovekove okoline, Termika ad Zrenjanin prepoznala je ovaj događaj kao priliku za sticanje novih znanja iz te oblasti.

Poštovanje zakonskih propisa koji definišu zaštitu životne sredine i upravljanje otpadom jedan su od dokaz društveno odgovorne politike Termike ad Zrenjanin. Sve potrebne godišnje izveštaje za 2014. godinu Termika ad Zrenjanin dostavila je Agenciji za zaštitu životne sredine u zakonski propisanom roku, što se na sajtu agencije može i videti :


http://www.sepa.gov.rs/DostavljanjePodataka/Default.aspx

Oglas za prodaju pokretne imovine

Uvid u spisak stvari za prodaju: Stvari za prodaju 

Uvid u spisak stvari broj 2 za prodaju: Stvari za prodaju

Uspešno realizovan posao za Messer Tehnogas ad Beograd

messer 2015

Pored već poznatog proizvodnog programa termoizolacionih, lakoagregatnih perlitnih maltera , betona i ekspandiranog perlita različite granulacije, Termika ad Zrenjanin proizvodi i tzv. kriogeni perlit. Ovaj materijal se koristi za kriogenu izolaciju tehničkih gasova koji se proizvode, transportuju i skladište na veoma niskim temperaturama.

U toku februara 2015. godine Termika ad Zrenjanin je za potrebe Messer Tehnogas ad Beograd   uspešno obavila proizvodnju, isporuku i ugradnju kriogenog perlita za njihovo postrojenje u Boru. Messer Tehnogas ad je vodeća kompanija za proizvodnju industrijskih, medicinskih i specijalnih gasova kao i prateće industrijske i medicinske opreme na teritoriji Srbije.

Ovaj uspešno realizovan posao za vodećeg proizvođač tehničkih gasova na ovim prostorima još jedan je dokaz naše posvećenosti proizvodnji kvalitetnih materijala na bazi perlita.

Budimo u kontaktu

Stojimo vam na raspolaganju za sva detaljnija pitanja u vezi našeg prodajnog programa.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+381(0)23 543 020

Kontakt

Podaci o firmi

 Termika d.o.o. Zrenjanin

 Požeška 4

23000 Zrenjanin

Žiro račun: 

265-2310310000524-90

PIB: 101164950

Prijatelji sajta

Više ...